Prezentare activitati

1. Comercializarea si instalarea panourilor fotoelectrice

Activitatea noastra principala este comercializarea si instalarea panourilor fotoelectrice. Acest domeniu relativ nou si cu un dinamism puternic pune in valoare experienta si ingeniozitatea inginerilor nostri, experienta castigata de-a lungul a mai mult de 15 ani de instalatii electrice. Tehnicitatea ridicata face ca acest domeniu sa fie abordat doar de catre specialisti in domeniul energetic si electric, lucru care ne sporeste dorinta de colaborare si de afirmare.

Acum cand resursele energetice conventionale sunt pe terminate, utilizarea resurselor energetice neconventionale devine o oportunitate de netagaduit. Pana de curand utilizarea resurselor energetice neconventionale ca: soarele, vantul, biogazul – era o nisa pe piata energiei. Astazi exploatarea acestor resurse practic inepuizabile a devenit o piata in sine.

Momentan energia solara este cea la care ne-am oprit pentru ca o vedem cu cel mai bun potential economic in viitorul imediat, alaturi de energia eoliana.

Inginerii nostri au experienta instalarii si exploatarii sistemelor fotovoltaice.

Prin colaboratorii nostri putem oferi o paleta completa a instalatiilor fotovoltaice, incepand de la cele de back-up pana la campuri de panouri fotovoltaice integrate ca sistem producator de energie electrica.

Stim ca acest domeniu de exploatare a energiei este in plina dezvoltare si deci piata energiei electrice din sursa solara va fi in crestere, asigurandu-ne o dezvoltare rapida si sustinuta.

sursa foto: aici…

2. Executia si intretinerea instalatiilor de stingere a incendiilor cu sprinklere si hidranti

Un domeniu distinct de activitate a firmei noastre este executia si intretinerea instalatiilor de stingere a incendiilor cu sprinklere si hidranti.

Experienta inginerilor si instalatorilor nostri este de peste 15 ani in executia de instalatii pentru diverse locatii cum ar fi: spatii de productie, depozite, centre comerciale, spatii de birouri si altele.

In ceea ce priveste mentenanta instalatiilor de hidranti si sprinklere dorim sa va oferim un contract care va rezolva problema dumneavoastra privind siguranta functionarii acestor instalatii si problema controloalelor periodice efectuate de catre pompieri.

In ceea ce priveste costurile noi va propunem un serviciu extern care este mai ieftin decat angajatii proprii, in primul rand din cauza eficientei si experientei mai mari in cazul firmei specializate. Deasemenea raspunderea contractuala este un factor determinant in alegerea unei firme specializate. In cazul nefericit al unui accident, firma specializata va raspunde in fata organelor de control.

Autorizatie: click aici…

Administrator
Daniela Popescu

Parc fotovoltaic de 98,44 Kwpc in Grecia

Videoclip cu prezentarea unui Parc fotovoltaic de 98,44 Kwpc din Grecia